Skinny bananenpannenkoekjes Deze skinny bananenpannenkoekjes zijn ZO makkelijk om te maken, want in de basis heb je maar 2 ingrediënten nodig. Banaan en ei; reuze gezond en voedzaam. Vul dat aan met wat lekkere vullingen en toppings naar smaak en je hebt een koningsontbijt. Hoewel de limoen ricotta pannenkoeken van laatst onweerstaanbaar lekker waren, maak ik misschien nog liever deze yummy gezonde variant: skinny bananenpannenkoekjes! Die mogen namelijk altijd en ze zijn ZO makkelijk om te maken, omdat je in de basis maar 2 ingrediënten nodig hebt. Banaan en ei, dus dat is reuze gezond en voedzaam. Vul dat aan met wat lekkere vullingen en toppings naar smaak en je hebt een koningsontbijt. Kun je wat inspiratie gebruiken voor de vulling van je pannenkoek? Denk aan een paar eetlepels geraspte kokos, fijne havervlokken, spelt- of amandelmeel of cacaonibs. Mijn favoriet is met geraspte kokos, cacaonibs en vers rood fruit. Een snel én healthy ontbijt, daar word je toch gelukkig van? recept Skinny bananenpannenkoekjes Deze zijn ZO makkelijk om te maken, want in de basis heb je maar 2 ingrediënten nodig. Banaan en ei, dus dat is reuze gezond en voedzaam. Vul dat aan met wat lekkere vullingen en toppings naar smaak en je hebt een koningsontbijt. Printen 10 minuten Ingrediënten Één grote rijpe banaan Twee eieren (M) 1 tl kaneel Ahornsiroop Rood fruit Bereiding Pureer de banaan en mix dit samen met de eieren en het kaneel. Zet een pan op laag tot medium vuur en zorg dat deze voldoende gevet is. Giet het beslag in kleine hoeveelheden in de pan. Wanneer de onderkant van de pannenkoekjes begint de kleuren kun je ze omdraaien. Serveer de pannenkoekjes met een beetje ahornsiroop en rood fruit
Ik eet ze vaak met pecannoten die ik even in de pan heb gehad en daar overheen ahornsiroop en kaneel. Ook erg lekker. Beantwoorden