Tosti met vijgen en honing Een blog vol zoete recepten en inspiratie. Dan snoep ik vast het liefst de hele dag door van taartjes en cake. Toch? Die vraag krijg ik in ieder geval regelmatig. Maar ik hou juist ook onwijs van een hartige hap! Alleen hield ik die recepten nog voor mezelf, maar daar ga ik verandering in brengen. Vanaf nu zal ik naast al mijn zoetjes ook makkelijke hartige taarten, fijne soepies, lekkere salades, yummy snackjes en heerlijke broodjes met jullie delen. Ik heb er zin in! Vandaag begin ik met een echte topper op het gebied van tosti’s: een tosti met vijgen en honing. Een superlekkere zout-zoet combi, door de gesmolten kaas en zoete vijg en honing. Sla snel je slag, want de vijgen zijn nu in het seizoen! recept Tosti met vijgen en honing Een blog vol zoete recepten en inspiratie. Dan snoep ik vast het liefst de hele dag door van taartjes en… Printen 10 1 Ingrediënten Twee boterhammen 1 vijg Belegen kaas Honing Evt. wat boter Bereiding Snijd het kopje en kontje van de vijg en snijd de vijg in zes dunne plakjes. Beleg de boterham met kaas en verdeel de plakjes vijg hier over. Sprenkel nu wat honing over de boterham. Beleg met nog een laag kaas en leg de andere boterham erop. Je kunt je tosti nu afbakken! Als je net zoals ik een pantosti maakt, moet je de buitenkanten eerst met wat boter insmeren en vervolgens afbakken in de pan op de beiden kanten. Sprenkel eventueel na het bakken nog een klein beetje honing eroverheen. Genieten!