Suikervrije noten-havermoutpap Een superlekkere, winterse, suikervrije en tch zoete havermoutpap. Top ‘m af met jouw favoriete notenpasta, crunchy nootjes en frisse frambozen. Tijd voor een snel en suikervrij ontbijtje tijdens mijn challenge . De basis van deze noten-havermoutpap is klassiek, met vanille, en dankzij de meegekookte dadels ook nog lekker zoet. Door de frambozen er op het laatste moment doorheen te roeren, krijg je een lekker warm-koud effect. Hou ik van. Maar de notenpasta die je kiest, di maakt dit papje pas echt. Ik ga het liefst voor mijn vanille cashewpasta , die wat zachter en subtieler is qua smaak.Thomas is juist fan van de Amerikaanse peanutbutter-jelly combo, dus die gaat volle bak voor de pindakaas . recept Suikervrije noten-havermoutpap Een superlekkere, winterse, suikervrije en tch zoete havermoutpap. Top ‘m af met jouw favoriete notenpasta, crunchy nootjes en frisse frambozen.… Printen 10 minuten 2 Ingrediënten 2 grote, zachte dadels 65 gram havermoutvlokken 350 ml (amandel)melk 1 tl vanillepoeder TOPPING 4 tl notenpasta Klein handje amandelen Frambozen Bereiding Ontpit de dadels en snijd in stukjes. Breng de havervlokken en de (amandel)melk samen met het vanillepoeder in een pannetje zachtjes aan de kook. Verwarm voor zeker 4 minuten terwijl je goed blijft roeren, tot er een zachte pap ontstaat. Roer de dadelreepjes er in de laatste minuut doorheen en zet het gas daarna uit. Verdeel over twee kommetjes. Swirl door elk kommetje 2 tl notenpasta en top af met fijngehakte amandelen en frambozen.