Watermeloen pizza taart Hello you sweet friday! Deze keer geen super zondig recept, maar heul fris en zomers. En wat betreft de smaak van deze watermeloen pizza taart heb je totaaaal niet het idee dat je iets tekort komt. We konden allemaal niet ophouden met eten van deze heerlijke puntjes watermeloen pizza taart. ZO LEKKER! Het was buiten 30 graden en (koude) watermeloen is dan sowieso al de bom. Voeg daar een goeie laag kokosslagroom en fijne toppings aan toe en je hebt een gouden zomertaart recept. Pssst. Dit is het eerste RAW/NO BAKE recept van deze maand! Laat het hierrr weten als je nog verzoekjes hebt! Het gebruik van kokosslagroom is niet alleen heel lekker, maar maakt het taartje ook lactosevrij. Je kunt natuurlijk ook ‘gewone’ gebruiken. Ik heb meteen drie voorbeeldsoorten pizza’s voor jullie gemaakt voor de broodnodige inspiratie (ok, Thomas heeft er ook eentje gemaakt, mogen jullie raden welke). Ik kan vooral aanraden om de verse munt en basilicum als topping niet achterwege te laten, want die geven het echt een speciale kick. recept Watermeloen pizza taart Hello you sweet friday! Deze keer geen super zondig recept, maar heul fris en zomers. En wat betreft de smaak… Printen 30 minuten 10 Ingrediënten 1 dikke ronde watermeloen Kokosslagroom Vers fruit Verse munt en/of basilicum Evt. pure chocolade Evt. eetbare bloemen Bereiding Snijd de watermeloen in ronde plakken van max. 2 cm dikte. Bereid de kokosslagroom volgens dit recept (1x is genoeg voor 1 -2 pizza’s). Beleg de watermeloen pizza met de kokosslagroom, maar laat een beetje watermeloen aan de rand vrij. Dat oogt mooier. En versier met lekkere toppings!