Op een lekker 2016! Happy new year lieve zoete foodies! Hopelijk was 2015 een fantastisch jaar voor jullie en wordt 2016 nóg mooier. Ik wil kort met jullie terugblikken en ik heb een PRANGENDE vraag voor jullie in petto. Voor Zoetrecepten was 2015 echt een topjaar. Ik heb onwijs veel gebakken, gefotografeerd, gegeten, geleerd en Zoetrecepten is ongelofelijk gegroeid. Van 30.000 bezoekers per maand, naar 120.000 bezoekers per maand. WHA! Amazing! Ik ben blij dat jullie er net zo van genieten als ik. Superveel dank voor het volgen, liken, lezen en reageren! Ik hoop in 2016 nog veel meer met jullie te delen! Maar wat deden jullie dan allemaal op Zoetrecepten? Het viel me op dat jullie gek zijn op mijn gezonde receptjes, maar bij de best gelezen artikelen zaten toch ook hele grote sinners. Op Instagram deelde ik mijn 9 foto’s met de meeste likes al, maar hier deel ik de 9 recepten die het meest gelézen (en gemaakt?) werden door jullie: – Monchoutaart met bastognekoekbodem – Havermoutkoekjes met cranberries – Basisrecept voor schuimpjes – Kokoskoekjes – Gezonde brownies: lactosevrij, suikervrij, vetvrij en glutenvrij – De ultieme red velvet cake – Appelplaatkoek met havermout – Lemon curd cheesecake – Supermagere citroenkwarktaart Een heerlijk lijstje! En dan kom ik eindelijk bij mijn oh zo prangende vraag: wat zie JIJ graag op Zoetrecepten in 2016?! Meer hartige recepten? Of juist gezonde zoetigheidjes? Inspiratie posts..of gewoon een specifieke taart waar je al een tijd op zit te wachten? Roep, gil, fluister of krijs, want ik ben super benieuwd waar jullie food hartjes harder van gaan kloppen. OP EEN LEKKER 2016!
Hoi, Allereerst bedankt voor het delen van al het lekkers. Ik heb al veel recepten uitgeprobeerd en het lukt altijd!! Duidelijke uitleg en prachtige foto’s. Ik wens jou ook een top 2016 met veel goede dingen en natuurlijk veel nieuwe baksels! Om jouw vraag te beantwoorden: ik hou van zoet zoet zoet en nog eens zoet :$ Ik vind het heerlijk om jouw foto’s te bewonderen van taarten, koekjes en nog meer. P.s En ook ik ben een kokos fan 😀 Beantwoorden
Wat een leuke reactie, dankjewel! Superfijn om te horen, daar doe ik het nou precies voor (en omdat ik het zelf ook heerlijk vind natuurlijk). Ik blijf absoluut bezig met zoete kokos baksels, komt goed 😉 Beantwoorden
Ik heb de lemon curd cheesecake een keer gemaakt, die was echt heel lekker. Ik zou ook wel meer gezonde receptjes willen zien. Beantwoorden
Dat is ook één van mijn favorieten Lisa! Zoooo lekker. Ik ga zeker aan de slag met gezonde zoete receptjes. Dat compenseert de cheesecake weer een beetje 😉 Beantwoorden
Gelukkig nieuwjaar!! (beetje laat) je site is echt heel erg leuk, ik heb veel recepten geprobeerd vooral de karamel cheesecake was heel erg lekker! wat ik graag op zoetrecepten zie in 2016?? uhhmm.. misschien een basisrecept voor macarons? dat wil ik graag nog een keer maken haha 🙂 Beantwoorden
Hi Amber! Nooit te laat om een happy 2016 te wensen hoor ;). Super om te horen, thanks voor je reactie. Ik heb toevallig al een recept voor macarons online staan: http://www.zoetrecepten.nl/recepten/goddelijke-macarons-met-salted-caramel/ Ik wil binnenkort nog eens aan de slag om te kijken of ik het recept kan versimpelen! 🙂 Beantwoorden
Wat ik graag in 2016 zou willen zien? We hebben een hoogstam fruitboomgaard met: -perenboom -appelboom (daarmee heb ik de appeltaart al getest) -pruimenboom (kwetsen) -pruimboom (gele pruimen, weet de naam niet) – 2x kersenboom (zwarte zoete) – 1x kersenboom (spaanse) – morel (zure kers) – kastanje (tamme) ik zou echt super blij zijn als ik met dit fruit baksels kan maken!! dus heelvgraag lekkere recepten, zodat ik wat kan doen met al het fruit!! Beantwoorden
Haha Marieke, wat een goed lijstje zeg! Daar wil ik graag mee aan de slag, dankjewel voor de inspiratie! Beantwoorden