Cranberry trifle Cranberry compôte alleen goed voor het bijgerecht? Echt niet! Je maakt er zo makkelijk dit lekkere (vegan) recept voor cranberry trifle mee. Cranberry trifle maken Cranberry compôte alleen goed voor het bijgerecht? Echt niet! Je maakt er zo makkelijk deze lekkere cranberry trifle mee. Helemaal makkelijk voor tweede kerstdag als je nog wat over hebt van dag 1. Door deze cranberry trifle met plantaardige kokosyoghurt te maken en mijn basisrecept voor vegan cake, is dit kerst dessert ook helemaal lactose- en vegan proof! Woop! Ik maakte de cranberry trifle in kleine weckpotjes. Gooi de dekseltjes erop en zet ze in de koelkast tot het diner. Dat blijft zo prima 1 of 2 dagen goed, de laagjes zakken hoogstens iets verder in elkaar. Maar zo min mogelijk kerstdinerstress is ook wat waard toch? recept Cranberry trifle Cranberry compôte alleen goed voor het bijgerecht? Echt niet! Je maakt er zo makkelijk dit lekkere (vegan) recept voor cranberry… Printen 10 minuten 4 Ingrediënten 8 el cranberry compte 3 plakken cake 600 ml (kokos)yoghurt Bereiding Bereid de cranberry compote voor volgens dit recept . Snijd de plakken cake in kleine blokjes en verdeel de helft over de weckglaasjes. Verdeel hier per glaasje een flinke eetlepel cranberry compote over. Maak de (kokos)yoghurt eventueel op smaak met wat suiker of ahornsiroop. Ik vind dat zelf niet nodig, omdat de cake en compote ook al lekker zoet. Verdeel de helft hiervan over elk glaasje. Herhaal stap 2 & 3. Je cranberry trifle is klaar! Goed afgedekt in de koelkast prima een dag van tevoren te bereiden.