Easy Sgroppino van citroensorbetijs Zaterdag zou het superlekker weer worden, dus had ik een kleine cocktailparty op de planning staan. Aardbeien, limoentjes, wodka, rum, munt, alles had ik in huis. Totdat vrijdag bleek dat het tóch zou gaan regenen zaterdag. Hmmmm. Maar mijn cocktailmiddagje liet ik mooi doorgaan. Ik maakte deze easy sgroppino van citroensorbetijs, wodka en prosecco. Met deze makkelijke cocktail kan eigenlijk niks misgaan én hij is mega lekker. Ook de mannen waren craving for more. Onthouden dus deze sgroppino’s! Ideaal voor jouw eigen zomerse cocktailfeestje, of als een lichte, verfrissende gang van een feestelijk diner. Iedereen zal er gek op zijn. recept Easy Sgroppino van citroensorbetijs Zaterdag zou het superlekker weer worden, dus had ik een kleine cocktailparty op de planning staan. Aardbeien, limoentjes, wodka,… Printen 4 Ingrediënten 120 milliliter wodka 400 gram citroensorbetijs 400 milliliter prosecco 1 limoen (garnering) Bereiding Boen de limoen schoon en snijd deze in dunne plakjes en snijd een dun sneetje in elk plakje. Deze steek je straks op elk glas. Zet de glazen alvast klaar. Neem een kom en doe hier de wodka samen met het citroensorbetijs in. Begin met een garde te roeren, zodat het zal mengen, en voeg dan in delen de prosecco toe. Het is de bedoeling dat er een schuimige massa ontstaat door het vermengen van de bubbels met het ijs. Vul de glazen en versier met een plakje limoen en eventueel een rietje. Geniet van je easy sgroppino met citroensorbetijs!