Frisse citroen-framboos yoghurt barks Yes, een healthy sinner op maandag! Dat hoor je graag toch? Deze frisse citroen-framboos yoghurt barks zijn echt een ultiem fijne snack (of toetje) en geven je het gevoel dat je lekker aan het zondigen bent, terwijl ze super verantwoord zijn. Én ze zijn reuze makkelijk om te maken. TOP. Zo zie ik ze het liefst. Het enige dat je nodig hebt, zijn vijf ingrediënten, een vriezer en wat geduld zodat de yoghurt kan bevriezen. Ik gebruik zelf regelmatig Griekse yoghurt of kwark voor dit recept. Je kunt zelfs gaan voor een pre-made smaakje om het jezelf nog makkelijker te maken. Easy peasy toch? recept Frisse citroen-framboos yoghurt barks Deze frisse citroen-framboos yoghurt barks zijn echt een ultiem fijne snack (of toetje) en geven je het gevoel dat je lekker aan het zondigen bent, terwijl ze super verantwoord zijn. Printen 10 minuten 12 Ingrediënten 500 gram yoghurt 1 citroen 300 gram frambozen Amandelschaafsel Honing naar smaak Bereiding Rooster het amandelschaafsel kort in een pan voor extra smaak. Rasp de schil van de citroen en pers het sap uit. Meng dit met de yoghurt en breng op smaak met honing. Bekleed een grote bakvorm (die de vriezer in kan) met bakpapier en giet het mengsel hierin. Verdeel de frambozen en het amandelschaafsel erover en zet twee – vier uur in de vriezer tot het bevroren is. Snijd de bevroren yoghurt bark in stukken en bewaar wat je niet opeet in de vriezer.
Wat voor ‘crunch’ kan je er op doen ipv amandelschaafsel. Ik heb namelijk een notenallergie Beantwoorden
Ziet er super leuk uit & zal heerlijk fris smaken. Helemaal nu er 31 graden voorspeld is hier 🙂 Beantwoorden