Gin-champagne cocktail Daag lieve zoetjes! Zeg maar hallo tegen d Oud & Nieuw cocktail van 2017: de gin-champagne cocktail. Je bubbelt vanzelf het nieuwe jaar in. Deze cocktail wordt ook wel de French 75 genoemd en is lekker fris dankzij het citroensap. Hij smaakt het best met een oliebol in je andere hand, dus je hoeft op oudjaarsavond niet tot 12 uur te wachten tot je aan de bubbels mag. Klinkt pretty perfect toch? Is gin of champagne niet helemaal jouw ding? Bekijk dan eens deze flashy citroen spoom , easy sgroppino of mijn lievelings, de Dark ’n Stormy . Zolang je maar bruisend het nieuwe jaar ingaat! recept Gin-champagne cocktail Daag lieve zoetjes! Zeg maar hallo tegen d Oud & Nieuw cocktail van 2017: de gin-champagne cocktail. Je bubbelt vanzelf… Printen 5 minuten 4 Ingrediënten 120 ml gin 1 citroen 2 el suiker(siroop) 8 crushed ijsklontjes Champagne Bereiding Zet vier feestelijke glazen klaar. Mix de gin, het sap van de citroen, de suiker(siroop) en de crushed ijsklontjes in een cocktailshaker door elkaar. Verdeel over de vier glazen. Vol de glazen aan met champagne (zou ongeveer de helft moeten vullen) en garneer eventueel met wat citroenrasp of vers fruit. HAPPY NEW YEAR!