Knapperige kaaskoekjes Dit is het makkelijkste knapperige kaaskoekje dat je ooit gaat maken. Want het enige dat je nodig hebt is…kaas. Geraspte kaas om precies te zijn. Ik keek dit trucje af van Pinterest, waar ik het ook regelmatig voorbij zag komen met cheddar of Parmezaanse kaas. Ik gebruikte een oud stuk kaas waarvan voornamelijk de taaie onderkant nog over was en raspte dit fijn voor deze kaaskoekjes. Top vervolgens af met een beetje kruiden of (sesam)zaadjes en klaar! Ik eet ze het liefst als topping over een lekkere salade. recept Knapperige kaaskoekjes Dit is het makkelijkste knapperige kaaskoekje dat je ooit gaat maken. Want het enige dat je nodig hebt is…kaas. Geraspte… Printen 10 minuten Ingrediënten Geraspte kaas Evt. kruiden of zaden Bereiding Beleg een bakplaat met bakpapier en verwarm de oven voor op 180 graden. Maak hoopjes van de geraspte kaas op het bakpapier en laat hier voldoende ruimte tussen. Bak de kaaskoekjes in 5 – 7 minuten knapperig. Toppings : als de koekjes een paar minuten in de oven staan kun je er sesamzaadjes of kruiden overheen verdelen. Zet dan weer terug in de oven tot de koekjes licht kleuren. Laat volledig afkoelen en uitharden.
kan het recept van de kaaskoekjes niet goed volgen er staat een advertentie van keuken hulpjes gedeeltelijk over heen Beantwoorden
Dat is vervelend! Op wat voor een scherm of browser bekijk je het? Dan kan ik het proberen op te lossen. Beantwoorden