Lemon curd trifle Ik ben altijd groot fan van het invriezen van left-overs. Zoals een paar plakjes cake, of een restje lemon curd. Want weet je wat je dan super easy kunt maken? Deze frisse lemon curd trifle in een glaasje. Simpel, snel en heel lekker. I like! Je kunt deze lemon curd trifle glaasjes ook heel goed een avond van tevoren voorbereiden. Works like a charm als je een dinertje hebt, maar weinig voorbereidingstijd. recept Lemon curd trifle Ik ben altijd groot fan van het invriezen van left-overs. Zoals een paar plakjes cake, of een restje lemon curd.… Printen 5 minuten 2 Ingrediënten 250 milliliter kwark 3 eetlepels lemon curd 1 flinke plak cake Bereiding Maak de lemon curd volgens dit recept of, als je mijn tips opvolgt, laat hem volledig ontdooien als je hem uit de vriezer haalt. Zet twee glaasjes klaar en vul beide met 1/3e van de kwark. Breek dan de plak cake in brokjes en verdeel deze over de glaasjes. Verdeel vervolgens de lemon curd hierover en tot slot het restant van de kwark. DONE! En nu genieten! Je kan variëren met wat lekkere fruit toppings, of de cake te vervangen door koekjes of cruesli. Welke combinatie maak jij?
Toevallig heb ik nog wat lemon curd staan (ok, wel uit een potje, maar vooruit..). Zat me net of te vragen of ik er nog scones bij ga bakken, maar deze optie klinkt ook lekker, bedankt voor dit ideetje! Beantwoorden