Vegan bonbons met notenpasta Zo’n makkelijk recept voor vegan bonbons: je hebt alleen maar een (zelfgemaakte) notenpasta nodig en pure chocolade. Heerlijk zijn ze! Notenpasta bonbons maken Yay, dit is zo’n lekker en makkelijk receptje! Je hebt maar twee ingrediënten voor nodig en dan kun je al aan de slag. Je kunt deze notenpasta bonbons vullen met elke soort notenpasta die je lekker vindt. Als je jouw notenpasta zelf maakt, dan heb je ook zelf controle over de zoetmaker die aan de notenpasta wordt toegevoegd. De vanille cashewpasta is mijn persoonlijke favoriet, die zie je ook op de foto. Maar met homemade pindakaas of chocolade hazelnootpasta zijn ze ook erg lekker. Vegan bonbons Als je vegan chocolade gebruikt (zoals de pure repen van Tony’s) dan zijn deze bonbons helemaal lactosevrij en vegan. Erg lekker voor bij de koffie of thee, na een diner. recept Vegan bonbons met notenpasta Zo'n makkelijk recept voor vegan bonbons: je hebt alleen maar een (zelfgemaakte) notenpasta nodig en pure chocolade. Heerlijk zijn ze! Printen 30 minuten 24 Ingrediënten 100 gram (vegan) chocolade Notenpasta naar keuze Siliconen ijsblokjesvorm of bonbon vorm Bereiding Vries de ongevulde siliconen vorm een paar uur van tevoren in. Smelt de chocolade au bain-marie. Doe een klein theelepeltje chocolade in elk ijsblokjesvormpje en beweeg de vorm heen en weer zodat de chocolade het hele vormpje bedekt. Doordat de vorm was ingevroren zal de chocolade al snel opstijven. Laat de vorm een kwartier volledig uitharden in de vriezer. Vul elk met chocolade bedekt vormpje met notenpasta. Dek af met een half theelepeltje chocolade en zet in de koelkast om op te stijven. Als de chocolade volledig is uitgehard kun je de bonbons voorzichtig uit de vormpjes drukken. Vegan bonbons bewaren Een paar weken in een afgesloten bakje.