Ga naar de inhoud
Powerontbijt van Rens
Gezonde bakrecepten 07 augustus 2016

Powerontbijt van Rens

Powerontbijt van Rens

Een variatie op het ‘kickstart’ ontbijt van Rens Kroes schotelde ik Mariette voor op dag 1. Mijn favoriete ontbijtje, waar ik nog niet alle kids enthousiast voor krijg. Gelukkig waren 2 van 4 enthousiast! Superlekker en heel goed mee te variëren.

Je zet alle ingrediënten de avond ervoor in de week en blendert het ’s ochtends af. De kickstart is twee dagen in de koelkast te bewaren. Dit recept is genoeg voor twee ontbijtjes.

Powerontbijt Rens

Powerontbijt van Rens

recept
Powerontbijt van Rens

Een variatie op het ‘kickstart’ ontbijt van Rens Kroes schotelde ik Mariette voor op dag 1. Mijn favoriete ontbijtje, waar ik…

15 minuten
2

Ingrediënten

  • 150 gram havervlokken
  • 100 gram cashewnoten, rauw
  • 6 flinke dadels
  • 2 eetlepels kokos
  • Topping: kaneel of fruit

Bereiding

  1. Week de havervlokken, dadels en cashewnoten de avond van tevoren in een bakje met water.
  2. Volgende ochtend: giet het water af en mix het samen met de kokos in de blender tot een pap. Eventueel kun je ook wat minder water afgieten, zodat het papje iets minder stevig wordt.
  3. Bestrooi met wat kaneel en eventueel ook vers fruit, zoals blauwe bessen.

Variaties: voeg gedroogde abrikozen, vijgen of rozijntjes toe als topping.

Enjoy your breakkie zoetjes! Ik vond dit ontbijtje bij mijn zus echt fantastisch lekker, kickstart your morning 🙂 waarmee ontbijt jij het liefst? Tag Zoetrecepten via Facebook of Insta, of deel jouw ontbijt snap met mij (gebruikersnaam: zoetrecepten).

 

Enjoy zoetjes

Heb jij dit "Powerontbijt van Rens" -recept gemaakt? Show het resultaat via Instagram (@zoetrecepten)

Klik op een ster om dit recept te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Zin in meer?

Het is mogelijk dat dit artikel affiliate links bevat. Als jij via die link een product bestelt, dan ontvang ik daar een kleine commissie over. Het kost jou niks extra!

4 berichten over “Powerontbijt van Rens

  1. Hi Mariette!

    Dit receptje klinkt heel goed, ik houd alleen absolúút niet van cashewnoten… 🙂 Proef je ze er erg in terug? Welke noten kan ik evt anders gebruiken?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *