Speculaas pecannootjes Oef, wat is dit een lekkere snack. Voor na het sporten, of gewoon als je een average snaaibui hebt. Ik spotte ze in het nieuwe boek van Rens Kroes en voegde er zelf nog een flinke snuf zout aan toe. Dat geeft ze net wat meer pit. Ik betrap mezelf er inmiddels wekelijks op dat ik ze weer sta te maken. Zo onweerstaanbaar lekker en easy! recept Speculaas pecannootjes Oef, wat is dit een lekkere snack. Voor na het sporten, of gewoon als je een average snaaibui hebt. Ik spotte… Printen 10 minuten 1 Ingrediënten 100 gram pecannoten 2 theelepels ahornsiroop 1/2 theelepel speculaaskruiden 1 flinke snuf zout Bereiding Pssssst. Dit recept wordt het lekkerst met eigengemaakte speculaaskruiden. Verwarm de oven voor op 180 graden en beleg een bakplaat met bakpapier. Meng alle ingrediënten in een kom. Proef één nootje. Voeg eventueel nog wat extra ahornsiroop/speculaaskruiden/zout toe naar smaak. Verspreid de ingrediënten over de bakplaat en bak af in 5 – 10 minuten. Let goed op, want de pecannoten verbranden snel! Schep tussendoor nog even om. De nootjes zullen zacht uit de oven komen, tijdens het afkoelen harden ze uit. Enjoy zoetjes! <3
Waar kan ik het beste ahornsiroop kopen? Ik weet dat het niet het allergoedkoopst is, maar wel erg lekker! Beantwoorden