Aardbei basilicum ijsjes Aardbei en basilicum. A match made in heaven. Daarom maakte ik laatst ook een heerlijke cake, met een basilicum mascarpone vulling en verse aardbeien. Soon online. Maar deze aardbei basilicum ijsjes zijn ook echt to die for. En het zijn ook hele gezonde ijsjes, want ze zijn gemaakt met yoghurt. Schuldgevoelloos genieten dus! Je gooit alles in de blender en vervolgens in de ijsvormpjes. Nu is het een kwestie van geduld hebben tot deze lekkertjes bevroren zijn. Griezel je van basilicum? Vervang het dan door munt, of laat helemaal weg! Ook dan zijn ze nog steeds mega lekker. recept Aardbei basilicum ijsjes Deze gezonde aardbei basilicum ijsjes zijn to die for en super makkelijk om te maken. De ultieme treat bij dit warme weer. Enjoy! Printen 2 4 Ingrediënten 250 gram diepvries / bevroren aardbeien 125 milliliter yoghurt Sap van een halve limoen 12 -15 blaadjes basilicum 2 eetlepels honing Bereiding Doe alle ingrediënten in de blender en mixen maar! Proef na het blenderen even of je de basilicumsmaak sterk genoeg vindt, niet iedereen houdt van een sterke smaak dus met 12-15 blaadjes zit je veilig. Vul vier ijslolly vormpjes met het mengsel en invriezen maar! Minstens vier uurtjes laten bevriezen voor je kunt smullen. Heb jij deze aardbei basilicum ijsjes ook gemaakt? Let me know wat je ervan vond of hoe jouw versie eruit zag. Tag me in jouw kiekje via Instagram of Facebook! Elke week deel ik de mooiste foto via mijn Instagram. Enjoy! X Mariette