Mango nicecream bowl Yum yum, dit is z lekker! Een mango nicecream bowl. Zonder toegevoegde suikers en helemaal vegan. Dat betekent ijs voor ontbijt! Wow, wat is het al een lange tijd warm in ons landje. Naar mijn idee is dat niet elk jaar zo! Hoogste tijd om wat lekkere ijsrecepten met jullie te delen. Eigenlijk had ik daar vanaf 1 juli al mee willen beginnen, maar toen mijn neefje Tygo werd geboren gingen de kraamhappies natuurlijk voor. Nicecream is ‘ijs’ dat gemaakt is met banaan als basis. Banana icecream..nana icecream..nicecream. Meteen een stuk gezonder, dus very nice! Deze mango nicecream bowl is gemaakt met een combi van banaan en mango. Dat maakt het een stuk gezonder dan ‘gewoon’ ijs en daarnaast lactosevrij en vegan. Natuurlijk frambozen als topping, want die passen qua smaak perfect bij mango. Ultiem om je dag te beginnen met deze bowl als ontbijt, maar ook heel fijn om je diner ermee af te sluiten als toetje. recept Mango nicecream bowl Yum yum, dit is z lekker! Een mango nicecream bowl. Zonder toegevoegde suikers en helemaal vegan. Dat betekent ijs voor… Printen 5 minuten Ingrediënten 300 gram mango 1 flinke banaan (120 gram) 4 el (amandel)melk Toppings Banaan Frambozen Granola (klik voor recept!) Bereiding Snijd de mango en de banaan voor het ijs in stukjes en vries het in. Doe het bevroren fruit samen met de (amandel)melk in een krachtige blender en maal tot je een gladde massa hebt! Als je het nog te stevig vindt kun je altijd extra melk toevoegen. Verdeel het mango nicecream over twee kommetjes en versier met plakjes banaan, verse frambozen en granola. BEWAREN: meteen opeten!