Koolhydraatarme notencrumble Een koolhydraatarme notencrumble is een onmisbaar recept in een keto of koolhydraatarm dieet. Heel makkelijk te combineren en zo makkelijk om te maken! Deze notencrumble is ideaal als topping op je koolhydraatarme chocoladetruffeltaart, maar smaakt ook heerlijk bij je yoghurt ontbijtje of bij vers fruit en slagroom.. Enfin, je begrijpt het al: deze koolhydraatarme notencrumble is een echte altijdkunner. Het liefst gebruik je voor dit recept een vloeibare zoetstof (of een suikervrije honing, zoals wij)! recept Koolhydraatarme notencrumble Deze koolhydraatarme notencrumble is een echte altijdkunner. Perfect als topping op je taart of bij je yoghurtje met vers fruit en slagroom etc.! Printen 10 minuten + baktijd Ingrediënten 250 gram gemengde noten. Ik gebruikte cashewnoten, pecannoten, amandelen en walnoten. 1 el gesmolten kokosolie 3 volle tl (bij voorkeur) vloeibare zoetstof of suikervrije honing Bereiding Hak de noten grof of kort met de pulse knop in de blender. Roer de vloeibare zoetstof en de kokosolie door het notenmengsel. Doe het mengsel op een bakplaat (bekleed met bakpapier) en rooster 10 minuutjes op 160 graden in de oven. Even af laten koelen en je koolhydraatarme notencrumble is klaar voor gebruik!