De lekkerste wentelteefjes Dit zijn voor mij écht de lekkerste wentelteefjes. De goude truc: suikerbrood! Wentelteefjes an sich zijn natuurlijk sowieso al superlekker en suikerbrood vind ik echt to die for. De frisse combinatie met blauwe besjes, maakt het een heerlijk ontbijtje. Zoetekauw als ik ben, gooi ik over het resultaat alsnog een theelepeltje suiker per wentelteefje (maar dat kun je ook weglaten). En het is tenslotte weekend, dus dat betekent dat er best gezondigd mag worden. Luid je weekend daarom goed in met deze yummy suikerbrood wentelteefjes! recept De lekkerste wentelteefjes Dit zijn voor mij écht de lekkerste wentelteefjes. De goude truc: suikerbrood! Wentelteefjes an sich zijn natuurlijk sowieso al superlekker… Printen Ingrediënten Voor 6 wentelteefjes Een klein Fries suikerbroodje 200 mililiter melk 2 eitjes (m) 3 theelepels kaneel 6 theelepels suiker ongezouten boter 150 gram blauwe bessen Bereiding Maak in een diep bord een mengsel van de twee eieren en de melk. Klop dit goed door elkaar heen en meng er vervolgens het kaneel door. Snijd dikke plakken van het suikerbrood en laat ze aan beide kanten minstens een minuut in het mengsel weken. Zet een pan op, op middelhoog vuur, en laat hier een klontje boter in smelten. Bak elk wentelteefje ongeveer 1,5 minuut aan elke kant. Leg het wentelteefje op een bordje, snijd eventueel door midden, strooi er een halve eetlepel suiker over en maak het bordje op met wat blauwe bessen. Geniet van je welverdiende weekendontbijtje!