Easy chocoladecroissant rolls Wanneer het aankomt op het maken van ontbijtjes, weet ik dat één ding belangrijk is: snel zijn. Ondanks dat mijn ouders wisten dat ze met vader-/moederdag écht in bed moesten blijven liggen van mij en mijn zussen, lukte dat altijd met pijn en moeite. Vaak kwam één van beiden al naar beneden om het proces te versnellen. Toch wil je een lekker en speciaal ontbijtje voor ze maken. Daar zijn deze easy chocoladecroissant rolls met een vleugje kaneel perfect voor. Binnen een paar minuten zijn ze klaar en kun je ze de oven inschuiven, zodat jij verder kunt met het prepareren van je top ontbijt. Een kwartiertje later leuk (en lekker..) je de je ontbijttafel helemaal op met deze yummy chocoladecroissant rolls. Ideaal toch?! recept Easy chocoladecroissant rolls Wanneer het aankomt op het maken van ontbijtjes, weet ik dat één ding belangrijk is: snel zijn. Ondanks dat… Printen 20 6 Ingrediënten 1 pakje croissant deeg (voor 6 croissants) Nutella Kaneel Bereiding Verwarm de oven voor 180 graden. Haal de croissants uit het pakje en plak ze aan elkaar tot je een rechthoekige plak deeg hebt. Dit kun je met je vingers en eventueel een beetje water aan elkaar plakken. Besmeer de plak croissantdeeg met een lekkere laag Nutella en bestrooi heel subtiel met kaneel. De smaak is al gauw sterk genoeg, zie de foto hieronder voor een indicatie. Vet een muffinvorm in. Rol het croissantdeeg in de lengte op voor lange, smalle rolls (zoals ik gedaan heb) of in de breedte voor korte, bredere rolls en snijd in 6 rolls. Plaats de rolls in de muffinvorm en zet de croissants voor 10 – 15 minuten in de voorverwarmde oven, tot ze een mooie kleur hebben. Verras je liever moeder, vader of lover met deze heerlijke chocoladecroissant rolls!